Alumni All Star 2018 Rauma

Elokuun 17. pvä perjantaina Raumalla Kivikylän Areenalla järjetettään suuri Alumni All Star 2018 hyväntekeväisyystapahtuma.
Tapahtuman järjestäjinä toimivat Liiga Alumni, Alumnin Tukisäätiö (ja siihen kuuluvat pelaajien perustamat rahastot, Gottipäi-rahasto Rauma, Tulevaisuusrahasto Pori, ja Turku-rahasto) yhdessä,Raman Lukon,TPS:n ja Porin Ässien tuella.

Itse All Star-pelissä Länsirannikon Alumnin (Lukko, TPS ja Ässät-taustaiset NHL-pelaajat ja legendat) joukkue kohtaa Liiga Alumnin joukkueen. Joukkueet kootaan siten että puolet pelaajista on nykyisiä NHL-pelaajia ja puolet legendoja. Pelaajien joukossa on myös mahdollisimman monta suomalaista Stanley Cup voittajaa ja WHA:n Avco Trophyn voittajaa. Näiden "Sormusten Herrojen" (16) voittamat sormukset ovat myös tapahtumassa yleisön nähtävissä . Kaksieräisen ottelun jälkeen on vuorossa NHL:n All Star ottelun mukainen taitokilpailu.

Ennen ottelua klo 12.00 alkaa yritystapahtuma lounaalla Kivikylä-areenan Ylätorilla ja sen jälkeen klo 13.00 yrityksille tarkoitettu "Tulevaisuusseminaari"johon mahtuu n. 500 henkeä . Seminaarin puhujina on merkittäviä yritysmaailman ja yhteiskunnan vaikuttajia.

Yritysseminaarin jälkeen klo 17.00 yleisö pääsee areenalle ja silloin alkaa Ilta Sanomien isännöimä Kiekkofoorumi, jossa asiantuntijat keskustelevat ajankohtaisista ja kiinnostavista kiekkoilua koskevista asioista.

Tapahtumaan lippuja saa Ticketmasterin kautta tai suoraan Rauman Lukon toimistosta ja Länsi Suomen konttorista.