Alumni All Star 2019 Lahti


Lahdessa pidetään 16.8.2019 järjestyksessä kolmas Alumni All Star tapahtuma.

Tapahtuma sisältää edellisten vuosien tapaan päivällä alkavan Tulevaisuusseminaarin ja All Star pelin, IS Foorumin , sekä uutena asiana Hockey Hall of Famen Finlandin järjestämän Jääkiekkoleijonien aateloinnin.

Tulevaisuusseminaari

Yksi Alumni All Star –hyväntekeväisyystapahtuman varainkeruun kohteita on pääsääntöisesti yritysasiakkaille kohdennettu Tulevaisuusseminaari. Lahdessa sen aiheena on "Ilmastonmuutos, uhka ja mahdollisuus". Seminaarin yhteistyökumppaneina ovat Lahden kaupunki, Sitra, Lappeenrannan Lahden teknillinen yliopisto ja Taaleri. Seminaari pidetään Lahden Messukeskuksessa ja se alkaa klo 11.30 lounaalla ja esitelmät klo 12.30. Puhujien joukossa on mm. Mika Anttonen, Mari Pantsar, Pekka Timonen, Pasi Vainikka, Riku Kallioniemi ja Mika Selin.

Jääkiekkoleijonien aatelointi

Hockey Hall of Fame Finland (Suomen Jääkiekkomuseo) järjestää kerran vuodessa Jääkiekkoleijonien aateloinnin, joka nyt ensimmäistä kertaa pidetään Alumni All Star tapahtuman yhteydessä. Aatelointitilaisuus alkaa Isku Areenan ala-aulassa klo 15.00 kutsuvierastapahtumana. Aatelointitilaisuus televisioidaan ensimmäistä kertaa IS-TV:n toimesta kuten myös sitä seuraava.

IS-Foorum

Ilta Sanomat järjestää viime vuoden tapaan klo 17.00 Isku Areenan Ala-aulassa alkavan jääkiekkoaiheisen keskustelutilaisuuden, jossa tunnetut kiekkoasiantuntijat keskustelevat ajankohtaisista kiekkoasioista.Tapahtumaa pääsee seuraamaan pääsylipun lunastaneet katsojat. IS-TV televisioi tilaisuuden viime vuoden tapaan

Alumni All Star –peli

Alumni All Star –pelin perimmäinen tarkoitus on koota yhteen Suomen tunnetuimmat ja mielenkiintoisimmat nykyiset NHL-pelaajamme ja legendat kahteen joukkueeseen, jossa kotijoukkue on koottu Alumni All Star-tapahtuman pitopaikan alueellisesta joukkueesta ja toinen joukkue , Liiga Alumnin, muun suomen pelaajista,

Peli on kaksieräinen normaalilla peliajalla ja sen päättää NHL:n All Star –tapahtuman kaltainen Skills Competition- Taitopeli.

Alumni All Star –peli alkaa vuoden 2019 Jääiekkoleijonien aateloinnilla. Tällöin uudet Jääkiekkoleijonat esitellään yleisölle. Jos joku suomalainen NHL-pelaaja on voittanut Stanley Cupin,esitellään pelaaja ja SC-malja yleisölle.

Tilaisuuden liput

Alumni All Star –tilaisuuden kaikki liput, sekä seminaarin ja iltatapahtuman (ruokailu ja peli) VIP-liput, sekä pelin liput ovat myynnissä Lippu.fi kautta