Erotuomarit - Tapahtumia

Erotuomarit Alumnin tapaaminen, 16.-17. elokuuta 2024

Erotuomarit Alumnin tapaaminen järjestetään perjantaina 16. elokuuta Varalan urheiluopistolla Tampereella. Tilaisuus alkaa klo 16:00. Tervetuloa!Liiga Alumni Golf - 17.6.2024, Kytäjä Golf

Erotuomarit Alumni osallistuu kahdella joukkueella Liiga Alumni Golf -tapahtumaan. Kapteeninamme toimii K-P Tarko.Vuosikokous 30.5.2024

Erotuomarit Alumnin vuosikokous pidettiin etäkokouksena torstaina 30.5.2024. Kokouksen aiheena oli vuosikokouksessa käsiteltävät asiat. Ohessa tiedostot luettavaksi.

Erotuomarit Alumnin vuosikokous 2024 - asialista.pdf

Erotuomarit Alumnin vuosikokous 2024 pöytäkirja.pdfLiiga Alumni All Star 2023

Liiga Alumni All Star -tapahtuma järjestettiin perjantaina 18. elokuuta Kuopiossa. Suuri määrä legendoja ja tähtiä nähtiin Niiralan montussa.

Meidän erotuomareiden - PT1 Kari "Kippari" Nieminen, PT2 Markku Koivisto, LT1 Panu Bruun, LT2 Aki Siren, Supervisor Rauno Piiroinen - osalta tapahtuma alkoi lounaan merkeissä Kuopion torin kupeessa.

Jo ennen alkusalaattia, useampi peli - sieltä vuosikymmenien takaa - oli puhallettu uudestaan, näkemyserot kumottu selittämällä, ja tietysti olimme kehuneet toisiamme oikein olan takaa. On hienoa huomata, etteivät vuodet ja pitkät etäisyydet erota meitä tuomareita ystävinä ja kollegoina. Jutut jatkuvat siihen malliin kuin edellisestä kohtaamisesta olisi aikaa vain lyhyt tovi.

Lounaan jälkeen siirryimme Kuopion kaupungin teatterille Liiga Alumnin ja Alumnin Tukisäätiön yhteistyössä järjestämään tulevaisuusseminaariin, aiheena "vastuullisuus". Esitykset olivat kauttaaltaan korkealaatuisia, kokonaisuudessaan erinomainen tilaisuus!

Seminaarista siirryimme Niiralan monttuun valmistautumaan illan peliin. Pelaajille ja tuomareille järjestetyssä infotilaisuudessa vaihdeltiin kuulumiset pelaajien kanssa ja sovimme mukautetut säännöt illan ottelulle.

Yleisöä oli saapunut runsaasti näkemään tähtiä ja legendoja usealta eri vuosikymmeneltä; mm. Lasse Oksanen (80-v), V-P Ketola, Esa Tikkanen, kolme sukupolvea Kapasia (Hanne, Sami ja Kasper), Kimmo Timonen, Jussi Timonen, Jyrki Lumme, Teppo Numminen, Raimo Helminen, Jere Lehtinen, Saku Koivu, Mikael Granlund, Juuse Saros, Pekka Rinne, Mika Nieminen, Eeli Tolvanen, Anton Lundell, Niko Mikkola, Juuso Välimäki Eetu Luostarinen, Antti Pihlström... Illan ottelu oli vauhdikas ja viihdyttävä.

Pelin jälkeen ilta jatkui illallisella ravintola Pelimiehessä ja jatkoaika ravintola Albatrossissa Kuopion satamassa.

Kuvassa Aki Siren, Rauno Piiroinen, Panu Bruun, Timo Kärkkäinen ja Kippari Nieminen.Kapteenin raportti Liiga Alumni Hockey Golfista 2023.

Perinteikäs Liiga Hockey Alumni Golf järjestettiin 19.6. Hyvinkäällä Kytäjän maisemissa. Saimme nauttia helteisestä kesäkelistä ja huippukuntoisista kentistä, sekä tietysti iloisista jälleen tapaamisista.

Molemmat kentät olivat täpötäynnä, eli pelaajia oli yli 150 ja joukkueita 41 kpl. Tämä oli kolmas kerta kun erotuomarit osallistuivat tähän tapahtumaan, nyt toistamiseen kahden joukkueen voimalla. North West kentällä ykkösjoukkueessa pelasivat Riku Peltonen, Jukka Koivu, Teemu Palmumäki sekä Esa-Tuomas Malinen. Lopputuloksissa joukkue oli 13 kaikkiaan 21 joukkueen kisassa, Lukon viedessä pytyn kotiin. On syytä nostaa E-T:n hieno henkilökohtainen pelisuoritus, hän oli toinen pistebogissa, samalla tuloksella voittajan kanssa (Pasi Lumi).


South East kentällä pelasivat vanhat herrat Pekka Kruus, Juha Repo, Rauno Piiroinen ja K-P Tarko. Joukkue sijoittui jaetulle 9 sijalle 20 joukkueen kisassa. Parasta golfia meikäläisistä pelasi Kruusin Pekka. Tällä kentällä ykkönen oli Onnisen 'sponsoriporukka' ennen Naisten joukkuetta ja FoPSia.


Järjestelyt ja palkinnot olivat jälleen huippuluokkaa ja siitä iso kiitos Nurmisen Kaitsulle ja hänen tiimillensä, sekä tietysti kaikille sponsoreille. Tälle tapahtumalle on selvä tilaus alumnien ja yhteistyökumppanien osalta, ja se kerää kesäaikaan hienosti kiekkoperhettä yhteen ympäri valtakunnan.

/K-P Tarko