Alumni All Star Info

Alumni Allstar-tapahtuma ?

Alumni All Star-tapahtuma on perinteinen vuosittainen hyväntekeväisyystapahtuma, joka on koostunut kahdesta erillisestä osiosta.

Tulevaisuusseminaarista ja Liiga Alumnin Allstar-Ottelusta.

Päivällä on pääsääntöisesti yritysasiakkaille tarkoitettu tulevaisuuseminaari jossa eri asiantuntijat käsittelevät tulevaisuuden haasteita, jotka vaikuttavat yleisesti yritysten tai yhteisön menestysmahdollisuuksiin.

Seminaarin jälkeen illalla on Alumni All Star-ottelu, jossa kaksi alumnijoukkuetta, jotka on koottu nykyisistä ja tulevista NHL-tähdistä ja ansioituneista kiekkolegendoista. Ottelussa on 2 täyttä erää ja niiden jälkeinen ns. Skills Competition eli taitokisa, missä ollaan haettu mm. nopeinta luistelijaa, kovinta laukausta ja tarkinta laukausta ja parasta syöttäjää.

All Star-tapahtuma perinne on aloitettu vuonna 2017 Oulusta. Vuonna 2018 oli vuorossa Rauma ja vuonna 2019 Lahti. Korona-pandemian vuoksi jouduimme perumaan tapahtuman sekä vuonna 2020 ja 2021. Tapahtuma järjestettiin taas muutaman vuoden tauon jälkeen Turussa 2022. Kuopiossa pelattiin Olvi Areenalla elokuussa 18.8.2023. Nyt vuonna 2024 katse on kiinnittynyt Tampereelle ja Nokia Areenalle!

Liiga Alumnin All Star peli on ainutlaatuinen konsepti jääkiekko maailmassa. Misään muualla ei pelata vastaavanlaista tapahtumaa, missä entiset ja nykyiset kiekkotähdet pelaavat sekajoukkueilla toisiaan vastaan. Alumni All Star- tapahtuma on entisten ja nykyisten pelaajien hyväntekeväisyystapahtuma, mistä saaduilla varoilla tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten mahdollisuuksia harrastaa jääkiekkoa, minkä kustannukset tulevat monelle perheelle ylivoimaiseksi.
Peli on samalla kunnioitusta suomalaiselle NHL-kulttuurille ja yhteistyölle NHL:n, NHLAlumnin ja NHLPA:n kanssa.


Tapahtumassa on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä tämän päivän suurimmat NHL-tähtemme yhdessä EX-NHL ja Liiga kanssa.
Ennen Allstar-ottelua on yleisölle järjestetty mahdollisuuksien mukaan nähdä pelaajia lähietäisyydeltä ja saada heiltä nimikirjoituksia.

Tapahtuman tuotto menee kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseen.
Liiga Alumnin Allstar-tapahtumat ovat tuottaneet hyväntekeväisyyteen jo yli 185 000 €.

Joukkueiden kokoonpanot vahvistuvat kevään ja alku kesän aikana ja niistä ilmoitetaan tällä sivustolla !

Aikaisemmat ja tulevat Liiga Alumnin Allstar -Tapahtumat

2017 Oulu
2018 Rauma
2019 Lahti
2022 Turku
2023 Kuopio
2025 ?