Alumni All Stars 2018 Rauma

13.12.2017 - MP
Alumni All Stars 2018 Rauma

All Star-tapahtuman tiedoitustilaisuus Raumalla. Kuvassa vas. Jussi Isotalo, Raimo Vahanto, Veli-Pekka Ketola, Matti Porvari, Esa Tommila ja Mikael Eklöf.


Seuraava Alumni All Star 2018 tapahtuma pidetään 17.8.2018 Raumalla. Silloin Länsi-Rannikon Alumni kohtaa Liiga Alumnin joukkueen Äijänsuolla pelattavassa hyväntekeväisyystapahtumassa.

Alumnitapahtuma alkaa klo 13.00 maksullisella Tulevaisuusseminaarilla, jossa maamme eturivin asiantuntijat kertovat näkemyksensä siitä mitkä asiat ovat tärkeitä säilyttääksemme Suomen tulevan kehityksen. Seminaarin jälkeen klo 17,00 aukeavat ovet yleisölle ja silloin on vuorossa Ilta-Sanomien isännöimä Kiekko-foorumi, jossa paneelissa on keskustelemassa lukuisia eri kiekkovaikuttajia yleisöä kiinnostavista kiekkoilun asioista.

Seminaarin ja Kiekko Foorumin jälkeen pelataan All Star peli joka on kestoltaan 2x20 min tehokasta peliaikaa. Kolmannen erän korvaa NHL:n All Star pelin typpinen taitokilpailu (Skills Competition), jossa molempien joukkueiden pelaajia mittaa taitojaan erilaisissa taitokilpailuissa, kuten esim. kovin laukaus, nopein luistelija, tarkkuusammunta, tekniikka-kilpailu ja voittomaalikisa. Molempien joukkueiden kokoonpano muodostuu nykyisistä ja tulevista NHL-pelaajista sekä nykyisistä legendoista.

Länsi-Rannikon alumnijoukkue kootaan Lukon, TPS:n ja Ässien entisistä legendoista sekä nykyisistä aktiivipelaajista joista suurin osa on NHL-pelaajia. Liiga Alumnin joukkueen rungon muodostaa "Sormusten herrat" eli entiset ja nykyiset Stanley Cupin ja WHA:n Avco Trophyn voittaneet pelaajat. Lisäksi mukana on muita nykyisiä ja entisiä eturivin NHL-pelaajia.

Tapahtuman tuotto menee kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Tuoton pääosa jaetaan lasten ja nuorten kiekkoharrastuksen tukemiseen Alumnin Tukisäätiössä olevien raumalaisen Gottiapäi- rahaston, Turku- rahaston ja porilaisen Satakunta- rahaston kautta, Kaikkien rahastojen takana ja myös päätöksiä tekemässä on nykyisiä ja entisiä seurojen kiekkoilijoita.

Lippujen myynti tapahtumaan alkaa vuoden 2018 alkupuolella.