Sormusten Herrat Raumalla

21.5.2018 - MP
Sormusten Herrat Raumalla

Näe suomalaiset Stanley Cup -voittajat, NHL-tähdet ja kiekkolegendat elokuussa Raumalla!

Kivikylän Areenalla järjestetään 17.8 suuri Alumni All Star 2018 -hyväntekeväisyystapahtuma, jossa näet kentällä esimerkiksi sellaiset nimet kuin Patrik Laine, Mikko Rantanen, Rasmus Ristolainen, Sebastian Aho, Taisto Teräväinen, Antti Raanta, Esa Tikkanen, Jari Kurri , Veli-Pekka Ketola ja Kimmo Timonen.

Ohjelma:
Klo 12:00 Yritystapahtuma alkaa
Klo 13:00 Tulevaisuusseminaari
Klo 17:00 Yleisötapahtuma alkaa
- Ilta-Sanomien isännöimä Kiekkofoorumi -
Klo 18:30 All Star -ottelu ja taitokilpailu

Itse All Star -pelissä Länsirannikon Alumnin (Lukko-, TPS- ja Ässät-taustaiset NHL-pelaajat ja legendat) joukkue kohtaa Liiga Alumnin joukkueen. Kaksieräisen ottelun jälkeen on vuorossa NHL:n All Star -ottelun mukainen taitokilpailu.

Joukkueet kootaan siten, että puolet pelaajista on nykyisiä NHL-pelaajia ja puolet legendoja. Pelaajien joukossa tullaan näkemään myös monia suomalaista Stanley Cup -voittajia, ja näiden "Sormusten Herrojen" (16) voittamat sormukset ovat myös tapahtumassa yleisön nähtävissä.

Ottelu on myös Lukon entisen maalivahdin Petri Vehasen jäähyväisottelu, hänen lopettaessa pitkän ja upean uransa.

Ennen ottelua järjestetään erillinen yritystapahtuma, jonka tuotto ohjataan koko tapahtuman tuoton tavoin Alumnin Tukisäätiön rahastojen kautta hyväntekeväisyyteen.

Yritystapahtuma alkaa klo 12:00 lounaalla Kivikylän areenan ylätorilla ja klo 13:00 starttaa yrityksille suunnattu "Tulevaisuusseminaari", johon mahtuu n. 500 ihmistä. Seminaarin puhujina on merkittäviä yritysmaailman ja yhteiskunnan vaikuttajia. Varaa paikkasi heti: raimo.vahanto@gmail.com

Yritysseminaarin jälkeen klo 17.00 yleisö pääsee areenalle. Vuorossa on Ilta-Sanomien isännöimä Kiekkofoorumi, jossa eturivin asiantuntijat keskustelevat ajankohtaisista ja kiinnostavista kiekkoilua koskevista asioista.

Yleisötapahtuman liput ovat saatavilla Ticketmasterin kautta (https://www.ticketmaster.fi/event/alumni-allstars-...) sekä suoraan Rauman Lukon toimistosta ja Länsi Suomen konttorista.