Alumni Allstar 2023, Kuopio

3.7.2023 - KN
Alumni Allstar 2023,  Kuopio


Tähtien loistoa Olvi Areenassa

Perjantaina 18.8.2023 pelattava BMW Alumni All Star –ottelu ja sen oheistapahtumat tuovat Kuopion Olvi Areenaan Suomi-kiekon koko kerman, legendoista tuleviin maailmantähtiin.

Jo viidettä kertaa toteutettava Alumni All Star -tapahtuma on muodostunut keskeiseksi elementiksi kiekko-Suomen tapahtumakesässä. Järjestelyistä vastaavat tänä vuonna Liigan Alumni ja KalPan organisaatio yhdessä.

– On erittäin hienoa saada NHL-tähdet ja kaupungin omat pojat vihdoin savolaisyleisön eteen. Tapahtumaa on yritetty järjestää jo useamman kerran, mutta elokuussa se viimein toteutuu, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman sanoo.

Aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan Liigan alumnijoukkue saa vastaansa paikallisten suuruuksien muodostaman kokoonpanon – joka tällä kertaa on Savon Alumni vahvalla Nashville Predators -painotuksella. Kokoonpanossa nähdään mm.Mikael Granllund, Juuse Saros, Eeli Tolvanen, Anton Lundell, Juuso Väimäki, Niko Mikkola, Eetu Luostarinen, Kasper Kapanen, Kim Nousiainen ja Robin Salo.

Takavuosien Leijona-legendoista mukana ovat mm. Pekka Rinne, Kimmo Timonen, Sami Kapanen, Veli-Pekka Ketola, Lasse Oksanen, Esa Tikkanen, Saku Koivu, Jussi Jokinen, Lasse Kukkonen, Jere Karalahti, Ville Koistinen, Ville Leino ja Jere Lehtinen.

Nashvillen NHL-organisaatiossa on vuosien varrella kiekkoillut lähes 20 suomalaista, ja monet heistä ovat läsnä elokuussa Kuopiossa. Keskeisenä hahmona on totta kai isäntäkaupungista lähtöisin oleva Stanley Cup –voittaja, legendaarinen Kimmo Timonen.

– Tulee aivan varmasti olemaan upeaa nähdä Nashvillen suomalaiskaartia samassa kaukalossa. Viiteen vuoteen en ole itse jäällä ollut, joten saattaa sattua ja tapahtua, Timonen naurahtaa.

– Olen innoissani. Edessä on upea tapahtuma, jota rakennetaan täydellä teholla. Kuopio on meille hieno paikka käynnistää uusi jääkiekkokausi perinteikkäin All Star -menoin, kertoo Liigan Alumin toiminnanjohtaja Kai Nurminen.

Itse ottelu pelataan Olvi Areenassa kello 18.00 alkaen, mutta All Star -päivä käynnistyy perinteisesti Alumnin tukisäätiön ja Kuopion kaupungin järjestämällä tulevaisuusseminaarilla. Tänä vuonna seminaarin teema on vastuullisuus, ja tapahtuma järjestetään klo 14 alkaen Kuopion kaupunginteatterissa.

Tapahtuman lipunmyynti Ticketmasterin myyntikanavissa (Yli 10 henkilön ryhmätilaukset KalPan toimistolta).

>> Lippuostoksille pääset täältä

Seminaari tarjoiluineen kuuluu VIP-pakettien hintoihin.

Tapahtuman ohjelma ja seminaarin puhujat löydät alapuolelta !

https://liiga-alumni.fi/sivut/tulevaisuusseminaari-2023


Tervetuloa !